Hirdetés

Új mesterséges intelligencia a Vision Game Engine-ben

|

A Kynogon és a főként 3D-s játékmotorok programozására specializálódott Trinigy megállapodása érdekében, a Kynapse A.I. nevezetű mesterséges intelligencia modul kerül a még bőven készülő motorjukba. Felix Roeken, a Trinigy managere elmondta, hogy teljesen le vannak nyűgözve attól, amit eddig tudnak a Kynapse A.I.-ról, és meg vannak győződve, hogy a legszabadabb fejlesztéseket hajthatják majd végre azok, akik az ő motorjuk mellett döntenek majd. Nem tudom pontosan ez mennyire nagy dolog... mármint csak nézzük meg, hogy például a Half-Life 2, vagy a F.E.A.R. mit tud AI-ban. Ha azonban ezeknél is jobb, akkor valami tényleg zseniálisat fogunk látni... egyszer :) Thanks WP.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)