Hirdetés

Új-Mexikóba visz a Fallout: New Vegas tartalmas rajongói kiegészítője

|

Rengeteg izgalmas tartalommal bővítené a játékot egy modder csapat.

Hirdetés

Közel 12 éve jelent meg a Fallout: New Vegas, ami a mai napig a sorozat egyik legnépszerűbb darabja. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy számos különböző mod, illetve teljes fejlesztői csapatok által készített DLC is rendszeresen érkezik hozzá.

Egy ilyen ambiciózus projekt a Fallout: Nuevo Mexico, ami 2255 Új-Mexikóját mutatja be a New Vegas ismert mostoha körülményei között.

Hirdetés

A modder csapat közel egy évvel ezelőtt kezdett dolgozni a rajongói DLC-n, és az idén év elején kiadott első trailert követően már betekintést kaptunk egy különleges helyszín, a Tibbet's Prison világába. A fejlesztők tervei szerint a fejlődési rendszer a Fallout 1-hez és Fallout 2-höz fog hasonlítani, több frakcióhoz is lehet majd csatlakozni, és több új szabadidős tevékenységet is lehet végezni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Fallout: Nuevo Mexiconak egyelőre nincs tervezett megjelnési dátuma, de a csapat aktívan dolgozik a projekten, és a hivatalos Twitter-oldalán folyamatosan beszámol a fejleményekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)