Hirdetés

Új móddal jelenik meg egy új platformra a Ghostwire: Tokyo

|

Végre eljött az idő, hogy újabb játékosok tehessenek rendet a szellemek által megszállt Tokióban.

Hirdetés

Érdekes helyzetet teremtett, hogy a Microsoft pont nem sokkal azután vásárolta fel a Bethesdát, hogy a kiadó megállapodást kötött két játéka kapcsán a Sonyval. Ennek értelmében a Deathloop és a Ghostwire: Tokyo is csak PC-n és PlayStation 5-ön volt játszható a megjelenést követő egy évben, ám ahogy az Arkane időhurkos FPS-e, úgy a Tango Gameworks horrorja is elérhetővé válik az Xbox Series konzolok valamelyikén játszók számára.

Április 12-étől megvásárolhatjuk vagy a Game Pass előfizetőiként további költségek nélkül letölthetjük a Ghostwire: Tokyót, és extra tartalmakat is élvezhetünk (amiket egyébként mindenki más is ingyen megkap, minden platformon).

Hirdetés

A Spider's Thread frissítés új játékmódot hoz, kibővít bizonyos átvezetőket, új ellenfelekkel állít minket szembe, akiket új képességeket használva győzhetünk le, illetve összességében orvosol néhány hibát. Az új módban egy 30 szintes kihívás végére kell eljutnunk, melynek során újabb és újabb képességek nyílnak meg, és a játékban eltölthető javakat is kapunk bőséggel. Bejárhatjuk Tokió eddig ismeretlen területeit is.

Azt, hogy mit gondoltunk a játékról, elolvashatjátok tesztünkben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)