Hirdetés

Ed Boon egy új Mortal Kombat játékra utalt?

|

Ed Boon valószínűleg nem véletlenül cserélt fel egy betűt

Hirdetés

A Mortal Kombat X-et a verekedős játékok legtöbb rajongója imádta, és az Injustice 2 is remekül sikerült, de azért valószínűleg már sokan vágynak arra, hogy egy új epizódban eresszék egymásnak Scoripont és Sub-Zerót. Nos, lehetséges, hogy ez hamarabb bekövetkezik, mint azt sejtettük volna. 

Hirdetés

Ed Boon, a sorozat atya ugyanis nemrég Twitteren reagált egy bejegyzésre, ez borzolta fel a kedélyeket. Az eredeti tweet arról szólt, hogy milyen menő is lenne, ha 2018-ban kapna egy negyedik Fighter Packet is az Injustice 2. Boon ezt a bejegyzést retweetelte, és visszakérdezett:

"Tudod, mi MÁS lenne még kool?"

Elég valószínű, hogy nem véletlenül cserélte a cool szó c betűjét k-ra, ami a Mortal Kombat játékok védjegyének is tekinthető. 

Az idei E3 például remek alkalom lenne arra, hogy a Netherrealm bejelentsen egy új Mortal Kombat játékot. Ha esetleg tényleg így történne, akkor szerintetek az előző részt kellene folytatni, vagy megérett az idő egy újabb rebootra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)