Hirdetés

Új motor kell a Call of Duty: Black Ops 2-nek

|

A játékot kedvelő közönség jelentős része egyrészt azon tanakodik, hogy igaz-e a folytatás érkezése, másrészt azon, hogy kap-e új motort a játék.

Hirdetés

Ahogyan tegnap itt is olvashattátok, egy második rész eljövetelét hirdető kép látta meg a napvilágot a neten, melyet azóta gondos kezek eltakarítottak. Azóta megy az agyalás, hogy ez vajon csak valami vicceskedni vágyó emberke alapszintű Photoshop munkája lehet, vagy valóban hiteles információ. Sokan úgy vélik, hogy lehet hinni a képnek, amit az igazol, hogy gyorsan eltüntették a netről.

Abban viszont a legtöbben egyetértenek, hogy a folytatás grafikus motorja megérett a cserére, mert amíg a konkurens játékok mind fejlesztett motorral érkeztek, addig a CoD széria már túlzottan sokszor használta fel a meglévőt. Többen is azt mondják, hogy ha a Call of Duty: Black Ops második része nem kap egy új motort, akkor nem fogják megvenni. Ha megengedtek egy személyes gondolatot, amivel biztos fognak páran vitatkozni, a legutóbbi CoD rész egyáltalán nem volt csúnya, bár tény, hogy ha a régi motorral teljes áron kerülne forgalomba a Black Ops 2, akkor az határeset lenne a lehúzás és a tisztességes üzleti politika között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)