Hirdetés

Új munkaerőt keres a Sledgehammer a következő Call of Duty játékhoz

|

Bár az állásajánlat csak egy eddig még be nem jelentett, high-end konzolos címre szól, azt mindenki tudja, hogy ez mit jelent: készül a következő CoD játék.

Hirdetés

 

Azt már régóta tudjuk, hogy az Activision és a Sledgehammer Games a következő Call of Duty játékot tervezik, de az utóbbi időben nagy csend volt a projekt körül. Ezt szakította meg a napokban az a felfedezés, hogy a fejlesztők új embereket kezdtek toborozni konkrét cím nélkül a CoD fejlesztési csapatába.

A hirdetések szerint az új munkaerő az online élmények fokozása, a multiplayer módok, valamint a közösségi eszközök fejlesztése területén dolgozik majd, de több részlet nem derül ki a toborzási üzenetből. A Call of Duty: Modern Warfare 3 eredményeit látva ez az igyekvés egyébként nem meglepő, addig kell sajtolni a márkanevet, amíg a tömeg vevő rá. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)