Hirdetés

Új, nagy frissítést kap a No Man's Sky a héten

|

Minden jel szerint most érkezik a No Man's Sky nagy éves frissítése, ami miatt ismét érdemes lesz visszatérni hozzá.

Hirdetés

Négy évvel ezelőtti megjelenése óta folyamatosan ontja a No Man's Sky-hoz a frissítéseket a Hello Games, és 2018 óta szokássá vált, hogy évente jön egy olyan, ami kiemelten jelentős változásokat hoz. A 2018-as NEXT például rendes multival bővítette a játékot, átdolgozta a bolygógenerátort és a bázisépítést, a 2019-es Beyond pedig VR-támogatást hozott, még élvezetesebbé tette a közös kalandozást, és sok egyéb aprósággal dobta fel az élményt.

Hirdetés

Sean Murray, a Hello Games vezetője belengette, hogy a héten megjelenik az Origins, ami "valami új kezdete lesz". További részleteket egyelőre nem árult el, de az első, Foundation nevet viselő frissítéshez hasonlította, mely bár nem a legtartalmasabb update volt, megalapozott a játék jövőjének.

Ez azt is jelenti, hogy annak ellenére, hogy már készül a csapat következő nagy projektje, még hosszú ideig lesz okunk visszatérni a No Man's Sky-hoz is - az viszont továbbra is kérdéses, hogy hogy marad fenntartható. Hamarosan talán erről is többet fogunk majd tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)