Hirdetés

Új néven folytatódik a Steam Game Festival, megvan az időpontja is

|

A Valve idén is igyekszik minél több demóval fokozni a vásárlói kedvet.

Hirdetés

A Steamen tavaly háromszor is megtartották a Game Festivalt, melynek során a résztvevők játékdemók százait probálhatták ki, live streameket nézve és chatelve a fejlesztőkkel, leginkább a közelgő újdonságokra fókuszálva. Az online rendezvény legutóbbi "fordulójára" idén februárban került sor, a következő kör azonban új néven fut majd.

A Valve szerint ugyanis a Steam Next Fest elnevezés jobban tükrözi, hogy a hangsúly a megjelenés előtt álló címeken van. Az eseményt magyarul Steam Jövő Feszt néven hirdették meg, az ideje pedig június 16. és 22. közé esik, azaz a szintén online formában tartandó 2021-es E3-at lovagolja meg.    

Hirdetés

A fesztivál koncepciójában nem lesz változás, tehát továbbra is a demóké és a fejlesztőkkel folytatott cseverészésé a főszerep. A Jövő Feszttel kapcsolatban ezen az oldalon lehet emlékeztetőt kérni. Ha nem igazán tudod, hogy miként kell elképzelni az eseményt, a februári fesztivál  kedvcsinálója segíthet eloszlatni a ködöt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)