Hirdetés

Új néven lesz elérhető az EA Access és az Origin Access

|

Az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatásai hamarosan más nevet fognak viselni.

Hirdetés

Más kiadókhoz hasonlóan az EA is előállt a saját előfizetéses szolgáltatásaival, így a kizárólag PC-n elérhető Origin Accessnek, valamint a konzolokon működő EA Accessnek hála temérdek játékot pörgethetünk havonta meghatározott összegért cserébe. A vállalat viszont úgy döntött, hogy nemsokára átnevezi mindkettőt.

Hirdetés

Az Electronic Arts augusztus 18-án átkereszteli mindkét szolgáltatást, amelyeket attól a naptól kezdve már EA Play néven érhetünk el. A némileg drágább Origin Access Premier pedig EA Play Pro néven fut majd a későbbiekben.  A szolgáltatások kínálata változatlan marad, viszont további extrákra számíthatnak az előfizetők, érkeznek játékbéli kihívások és havi jutalmak, például kozmetikai apróságok és Ultimate Team csomagok is. Magukról az ajándékokról augusztus 18-án fogunk megtudni többet, a Madden NFL 21 és a FIFA 21 játékosai mindenképp számíthatnak valamire. 

Korábban az EA Play a kiadó saját bemutatójának elnevezése volt, amit idén már EA Play Live néven tartottak meg, ez is azt mutathatja, hogy egy ideje már készülnek a váltásra.

Ti szoktátok használni az EA előfizetéses szolgáltatásait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)