Hirdetés

Már készül a következő Ninja Gaiden játék?

|

2014-ben jelent meg a legutolsó Ninja Gaiden cím, a Yaiba: Ninja Gaiden Z, azonban egy zeneszerző megnyilvánulása alapján úgy véljük, hogy már készül a következő.

Hirdetés

Két éve bővült utoljára a Ninja Gaiden széria a Yaiba: Ninja Gaiden Z című epizóddal, amelyet a Koei Tecmo adott ki és a Team Ninján kívül dolgozott rajta az időközben bezárt Spark Unlimited, valamint a Comcept is. 

Most felcsillant a remény a Ninja Gaiden rajongói számára, hogy talán a háttérben készülhet a következő rész, ugyanis számos Ninja Gaiden játék zenéjének szerzője, Keiji Yamagishi a Twitterjén keresztül örömmel jelentette, hogy már dolgozik egy új projekten, ami a Ninja Gaidenhez kapcsolódik és júliusban több részletet is megoszt majd róla. 

Egyelőre nem világos, hogy Yamagishi projektje egy új videojátékra utal, vagy a Ninja Gaiden franchise-hoz tartozó más alkotásra, mint például film, sorozat vagy esetleg soundtrack. A legtöbb Ninja Gaiden címet jegyző Team Ninja jelenleg igencsak elfoglalt a PlayStation 4-re készülő Nioh fejlesztésével, amely még idén megjelenik. Lehet, hogy bevállalták ezt is mellé?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)