Hirdetés

Új Overwatch hőssel bővült a Heroes Of The Storm

|

Meglepő, de ezúttal nem DPS karakterként kell majd rá tekinteni.

Hirdetés

Sokan biztosan már megfeledkeztek róla, de bizony még mindig életben van a Blizzard Entertainment MOBA játéka, a Heroes Of The Storm, ami most épp egy újabb játszható karakterrel bővül. Örülhetnek az Overwatch rajongók ugyanis ezúttal Mei érkezik. 

Hirdetés

Valószínűleg sokakat meglep majd, de Mei a Heroes Of The Stormban nem egy DPS karakter lesz, hanem egy klasszikus tank. Persze azért nem hagyja otthon a megszokott kütyüit sem, masszív hóviharokra és jégfalakra számíthatnak azok, akik összetalálkoznak vele a harcmezőn. Mei mellett egyébként érkezik egy új Nexus Anomaly (Climate Phenomena), és egy új játékbéli esemény (Nexomania) is.

Mei a Heroes of the Storm tesztszerverein már elérhető, végleges formájában pedig június 23-án fog megérkezni a Blizzard játékába. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)