Hirdetés

Új pályákkal frissült a Call of Duty: Modern Warfare

|

Úgy tűnik, az Infinity Ward nem hagyta magára a játékot.

Hirdetés

Már hozzászoktunk ahhoz, hogy ahogy megjelenik egy új Call of Duty, az Activision elengedi az előző év játékát, és akármilyen sikeres is volt a Modern Warfare, számítottunk arra, hogy a Black Ops Cold War teljesen elviszi majd a figyelmet. Azért közben reménykedtünk ennek ellenkezőjében is, mert nagyon élveztük az Infinity Ward-féle rebootot, és a Treyarch alkotása sajnos nem hozta teljes mértékben ugyanazt az élményt és minőséget.

Aki nem tud elszakadni, most örülhet: a Warzone szezonközepi frissítése hozott néhány új játékteret a Modern Warfare-be is.

Hirdetés

A ma reggelre mindenhol elérhetővé vált patchcsel bekerült a Call of Duty 4-ben megismert Killhouse, és vele együtt egy Killhouse 24/7 playlist. Számítottunk rá, a fájlok között már 2020 februárjában rábukkantak, akik elég mélyre túrtak.

Emellett 6v6-ban játszható az Al-Raab Airbase, a Gunfight pedig a Drainage mapot kapta meg, de ezek egyelőre nem szerepelnek a rotációban, úgy tűnik, csak a privát meccseken választhatjuk őket.

Még jobban örülnénk, ha jönne egy patch, ami a PlayStation 5-höz és az Xbox Series X|S-hez optimalizálja a játékot, de nem vagyunk telhetetlenek. Ha minden igaz, az idei Call of Duty a második világháborúba visz minket vissza, élményben az sem pont azt nyújtja, mint amikor modern időkben harcolhatunk, így nincs erős oka az Actinak az MW elengedésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)