Hirdetés

Új pályát kaphat a Call of Duty: Warzone

|

A játék adatai között bogarászó rajongók fedeztek fel egy érdekes promó anyagot, mely egy Black Ops Cold War témájú csatateret hozhat az ingyenes módba.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War fegyverei és egyéb kiegészítői már a játék megjelenésekor landoltak a tavasszal kiadott CoD: Warzone-ba. Persze már az is király, hogy a hidegháború arzenáljával vonulhatunk csatába, de hiányzott egy ehhez kapcsolódó pálya is, ami kapcsolódik a Treyarch nemrégiben megjelent játékához - a jelek szerint erre már nem kell sokat várnunk.

A Call of Duty esetében már megszokhattuk, hogy viszonylag sok infó derül ki abból, ha a hozzáértők kicsit kutakodnak a kódban. Ez történt most is, így az adatbányászoknak köszönhetően napvilágot látott a Rebirth Island nevű pálya egyik promóciós anyaga, mely nagy valószínűséggel hamarosan élesedő legújabb szezon egyik új tartalma lesz.

Hirdetés

A Rebirth Island a kép alapján meglehetősen hasonlónak tűnik a Black Ops 4 Blackout módjában is feltűnő Alcatraz pályához. Ilyen szempontból a visszatérés tökéletes lenne, hiszen az eleve battle royale-hoz kialakított helyszínen alig kellene változtatni, legfeljebb egy kicsit patinásabbá tenni, hogy belepasszoljon a hidegháborús tematikába. 

A Black Ops Cold War első szezonja december 10-én élesedik, ezzel együtt pedig a Warzone-ba is érkezik egy rakás új tartalom, ahogy arról az Activision korábban már hírt adott. Az ehhez kiadott roadmapen található egy "Classified Warzone Experience" nevű tartalomcsomag is, melyben jó eséllyel rengeteg újdonság érkezik az ingyenes multis mókához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)