Hirdetés

Új pályával érkezik a Call of Duty: Warzone következő szezonja

|

Hamarosan elstartol a Call of Duty: Warzone és Vanguard következő szezonja, amivel együtt egy rakat újdonságot kapunk.

Hirdetés

Miközben az Acitivision marketing gépezete a Call of Duty: Modern Warfare 2-t igyekszik előtérbe tolni, a Warzone és a Vanguard sem maradnak frissítések nélkül. Még ebben a hónapban be fog futni a Mercenaries of Fortune névre keresztelt szezon új pályákkal és játékelemekkel.

A legnagyobb dobás persze a Warzone új helyszíne, a Fortune's Keep lesz, ami akkora csatateret kínál majd, mint amekkora a Rebirth Island volt.

Hirdetés

A Fortune's Keep mellett Caldera is kap majd egy kis szeretet egy új POI-val, a Storage Townnal, és páncélozott járművek felbukkanásával.

Ami a Vanguardot illeti, ott megkapjuk a USS Texas 1945 nevű pályát a szezon indulásakor, később pedig a Desolation is csatlakozik majd hozzá. A többjátékos részleg egy új játékmódot, a Blueprint Gun Game-et is megkapja, ami gyakorlatilag a klasszikus Gun Game-en csavar egyet.

A frissítéssel egy új Battle Pass és egy rakat apróság is érkezik majd június 22-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)