Hirdetés

Új pénzügyi vezető a Blitz Games élén

|

A független játékfejlesztő vállalat Blitz Games (Pac-Man World 3, Possession, Taz Wanted, Zapper) élére új pénzügyi vezetőt neveztik ki Richard Smithies személyében. A jövőben a vállalat minden fontos pénzügyi és jogi felelősség őt terheli a döntései kapcsán. Smithies a Blitz Games 1990-es indulása óta tanácsadóként dolgozott a, majd 2004-ben csatlakozott a céghez. Ekkor a játék alapú tréningeket, a vizualizációt irányította, illetve a TruSim részleget. Az úriember nagy tapasztalatokkal rendelkezik a banki szektorból, amit örömmel fog a játékiparban kamatoztatni. A Blitz Games 1990-ben alakult, jelenleg 160 főt foglalkoztat, valamint három alrészleggel rendelkezik. Így profiljukba három kategória tartozik: általános; komoly, tréning szimulációs; valamint felnőtteknek szánt játékok. A tagfelvétel folyamatos, számos be nem jelentett, elsősorban következő generációs konzolokra készített játékuk áll fejlesztés alatt. A jövőbeli tervekről egyelőre nem esett szó.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)