Hirdetés

Új platformokra érkezhet a legendás GoldenEye 007

|

A Rare legendás játékának achievement listája felkerült az internetre.

Hirdetés

Hatalmas siker volt 1997-ben Nintendo 64-re megjelent James Bond játék, a GoldenEye 007, most pedig úgy tűnik, hogy a klasszikus kaland hamarosan új generációs konzolokon is elérhetővé válik. Legalábbis erről árulkodik az internetre felkerült kép, amin a GoldenEye 007 névre hallgató játék teljes achievement listája látható.

A hírnek némi hitelességet kölcsönöz, hogy a James Bond széria 2022-ben ünnepli a 60. születésnapját, így még inkább elképzelhető, hogy olyan klasszikusok felelevenítésével is tisztelegnek a franchise előtt, mint a GoldenEye 007.

Hirdetés

Az xboxos kihívások listája először a TrueAchievements oldalon tűnt fel, amit a Wario64 névre hallgató Twitter-felhasználó szúrt ki. A weboldalon böngészve megfigyelhetjük, hogy egyes achievementeket már néhány játékos fel is oldott az Xbox Live hálózatán.

A virtuális plecsnik között rengeteg olyan van, amit az egyjátékos kampány teljesítésével érdemelhetünk ki, a lista alja felé haladva azonban észrevehetjük, hogy bizony többjátékos része is lesz a GoldenEye 007-nek. Már ezek is garanciaként szolgálnak a megjelenésre, a hivatalos James Bond Twitter-profil azonban minden kétséget eloszlatott az alábbi poszttal:

Nem ez az első alkalom azonban, amikor karnyújtásnyi távolságba került a GoldenEye 007 ismételt kiadása. Az Unseen64 információ szerint 2007 és 2008 között a Rare már nekiállt, hogy elkészítse a legendás játék Xbox Live Arcade verzióját, sőt majdnem meg is jelent, hiszen az Activision és a Microsoft már mindenben megegyezett, a Nindento azonban keresztülhúzta az üzletet.

A részleteket nem, a projekt létezését azonban még Phil Spencer, az Xbox csapat vezetője is megerősítette és elmondta, a GoldenEye 007 csak jogi problémák miatt nem elérhető Xboxon. Valószínűleg ugyan ebből az okból nem szerepelt a játék a Rare Replay csomagban sem, amiben a stúdió 30 játéka volt megtalálható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)