Hirdetés

Új platformokra jön a BAFTA-jelölt The Falconeer

|

Sőt, új kiegészítő is érkezik hozzá Edge of the World néven.

Hirdetés

Első ránézésre is csodálatosnak tűnt a tavaly novemberben PC-re és nyitócímként Xbox konzolokra megjelent The Falconeer, melyben madárháton küzdhettünk más madarakkal a levegőben. Bár a kritikusok nem tartották kiemelkedőnek, és a játékmenete, valamint a tartalom mennyisége hagyott kívánnivalót, a BAFTA zsűrijétől kiérdemelt egy jelölést a legjobb első játékok kategóriájában, melyben frissen debütált fejlesztőket díjaztak.

Hamarosan már nem csak a PC-s és xboxos játékosok szánthatják a levegőt, ugyanis augusztus 5-én jön a The Falconeer: Warrior Edition.

Hirdetés

A PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is megjelenő bővített kiadásban minden frissítés és add-on szerepelni fog, illetve megfejelik az Edge of the World kiegészítővel, ami új feladatokat, területeket, tárgyakat, és sztorielemeket hoz. Ez DLC-ként más platformokon is megvásárolható lesz augusztus 5-étől.

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)