Hirdetés

Új platformokra jön a Control

|

A Remedy szürreális játékát a következő generációs konzolok tulajai is megtapasztalhatják majd.

Hirdetés

Miközben a fél internet azt találgatja, hogy milyen titokzatos projektet készít a Remedy BigFish kódnévvel, a srácok még nem engedték el legutóbbi játékuk, a Control kezét sem. Egyrészt adósok még nekünk az AWE DLC-vel, másrészt a következő generációt is felkarolják, ha már. Twitteren jelentették be, hogy a Control PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni, noha azt nem tették hozzá, hogy pontosan mikor vagy hogy milyen módon fog részesülni a játék az erősebb hardverekből (a PC-s változat alapján a ray tracing kihasználása például egy jó tipp lehet). 

Hirdetés

A csapat azt ígérte, hogy később árul el több részletet a portokról, de arra legalább jó volt a megerősítés, hogy aki mostanában játszott el a Control beszerzésének gondolatával, annak talán érdemesebb lehet megvárni már az új generációt. 

Addig is, olvassátok el, hogy milyen játékok jönnek már biztosan Xbox Series X-re és PlayStation 5-re, valamint lessetek rá a Control magyarítására is, hiszen már elkészült. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)