Hirdetés

Új platformra jöhet a The Medium

|

A januárban megjelent és a Microsoft által hevesen reklámozott játék exkluzivitása látszólag hamarosan lejár.

Hirdetés

Januárt általában a japán játékok uralják, de becsúszik azért egy-két, elsősorban a nyugati közönséget célzó alkotás is. A Bloober Team úgy adta ki a The Mediumot az év elején, hogy az ráadásul a megjelenés napján bekerült az Xbox Game Pass kínálatába mind PC-n, mind Xbox Series konzolokon, így a Microsoft új gépeinek első nagy játékát sokan kipróbálhatták, nagyon hamar lett nyereséges.

A nem kifogástalan, de azért korrekt horrorjáték hamarosan egy új közönség számára válik elérhetővé.

Hirdetés

Az amerikai korhatárbesorolással foglalkozó szervezet, az ESRB oldalán megjelent a játék PlayStation 5-ös és Xbox Series-es adatlapja, és nyilván ezek közül az előbbi érdekes nekünk. A The Medium most még csak digitálisan érhető el, viszont a konzolos változatot a Koch Media ki fogja adni dobozosan várhatóan ekkor jön a PS5-ös kiadás is. Eddig nem említettek platformokat, talán az E3 során tartandó előadásukban fogják megejteni a bejelentést.

A Bloober Team azon kevés csapatok egyike, mely bár sikeres lett, független tudott maradni, nem csapott le rá sem a Microsoft, sem az Embracer Group. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)