Hirdetés

Új Prince of Persia Twitter-fiókot regisztrálhatott a Ubisoft

|

Prince of Persia rajongóként erősen reménykedünk, hiszen előfordult már, hogy egy kiadó egy játék bejelentése előtt készítette el a hozzá tartozó közösségi média oldalakat.

Hirdetés

Immáron tíz éve, hogy legutoljára a Herceg bőrébe bújhattunk, azóta pedig mély hallgatás övezi a Prince of Persia szériát a Ubisoft részéről. Évek óta rebesgetik magukat jól értesültnek valló források, hogy most már biztosan jön az új játék, azonban évről évre csalódnunk kell. Természetesen idén sem maradnak el a szivárgások, most például egy új Twitter-fiók utalhat a hamarosan érkező bejelentésre.

Hirdetés

A Reddit szemfüles közössége szúrta ki, hogy valaki létrehozott egy felhasználói fiókot @PrinceOfPersia felhasználónévvel. Az oldalt májusban regisztrálták, és jelenleg privátra van állítva; követői és követett oldalai nincsenek.

Persze bárki létrehozhat egy ilyen felhasználót, ha szabad az adott nicknév, azonban a nyomozó vénával megáldott internetlakók a Ubisoft keze munkájára utaló jeleket találtak. Amikor megpróbáltak a fenti névvel bejelentkezni, majd rákattintottak, az "Elfelejtett jelszó" opcióra, egy kifejezetten gyanús emailcím töredékre bukkantak:

A karakterszám és a domain "u" kezdőbetűje mind stimmel, így nem kizárt, hogy egy Ubisoft emailcímmel kreálták meg a fiókot. Ha a július 12-re bejelentett Ubisoft Forwardon valóban bejelentenek egy új Prince of Persia játékot, akkor ez egyáltalán nem meglepő húzás, hiszen a kiadók legtöbbször előre elkészítik egy játék közösségi média oldalait. 

No persze a fentiek messze vannak attól, amit megingathatatlan bizonyítéknak hívnánk, de szerencsére már nem kell sokat várnunk a Ubisoft Forwardig, hogy fény derüljön az igazságra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)