Hirdetés

Új rekord született a Steamen, megint nagyon sokan voltak online

|

Nagyjából három magyarországnyi felhasználó tartózkodott egyszerre a platformon.

Hirdetés

Számos alternatíva létezik már mellette a GoG.com-tól az Epic Games Store-ig, de remekül mutatja a Steam töretlen népszerűségét, hogy rengetegen még mindig itt szeretik újabb játékokkal bővíteni a digitális könyvtárukat.

A koronavírus-járvány kezdete óta pedig érthető módon még inkább megnövekedett a platform forgalma, így több alkalommal is sikerült új csúcsot beállítani az egyidejűleg online lévő játékosok számát illetően.

Hirdetés

Időközben viszont újabb mérföldkövet lépett át a Steam, ugyanis a SteamDB mérései szerint november 27-én volt egy olyan pillanat, amikor egyszerre 27 182 165 felhasználó volt online a platformon, ami bizony friss rekordnak számít.

A korábbi csúcs egyébként nagyjából 26,9 millió volt még áprilisban, szóval akkora ugrás nem történt, de ez így is remek eredmény, amihez vélhetően a platform nemrég elrajtolt őszi leárazása is hozzájárult.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)