Hirdetés

Új Resident Evil karakter mutatkozik be - fotó

|

A Capcom eddig betegesen titkolózott, most meg minden nap csöpögtet valami apró információt a jónépnek. A keddi áldás egy új karakter megnevezése.

Hirdetés

Nem lesz hosszú ez a hír, mert olyan jelentős dolog azért nem történt, de mivel nyíltan vállaltam már korábban is, hogy elkötelezett rajongója vagyok a Resident Evil szériának, kötelességem megosztani veletek a kapcsolódó híreket, még akkor is, ha egy görög joghurtkészítő alvásáról szóló dokumentumfilm is izgalmasabb ennél.

Szóval a Capcom bemutatta Leon partnerét, aki már a trailerben is nyivákolt kicsit, ő bizony Helena Harper, vele kell majd együtt rohangálni a zombik elől (ez a szál lesz a klasszikusabb Resident Evil hangulatot idéző rész, ha minden igaz). Fotót is mellékeltek hozzá, lehet gyönyörködni benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)