Hirdetés

Új részleteket osztottak meg a fejlesztők a S.T.A.L.K.E.R. 2-ről

|

A S.T.A.L.K.E.R. 2 játékmenet egyáltalán nem lesz lineáris, és a Csernobilt körülvevő furcsa anomáliák közt játszódó kaland kimenetele nagyban függ majd döntéseinktől.

Hirdetés

A tegnapi Xbox Games Showcase-en bemutatkozott a régóta várt S.T.A.L.K.E.R. 2 első előzetese, mely kifejezetten komor, de a Sztrugackij-testvérpár által megalkotott világhoz kifejezetten hű hangulatot áraszt. A fejlesztők most egy pár részletet elárultak azoknak akik már alig várják, hogy rátehessék kezüket a jövőre érkező játékra.

Hirdetés

A GSC GameWorld elmondása szerint ez lesz az egyik legnagyobb egybefüggő nyílt világ, amit valaha láttunk- ezt mondjuk az Xbox Series X hardveres adottságait látva egyáltalán nem csodáljuk. A játékmenet és a sztori egyáltalán nem lesz lineáris, ami valószínűleg arra bátorít majd minket, hogy induljunk el felfedezni a mindenféle természeti anomáliákkal és mutáns életformákkal tarkított Csernobilt.

A fejlesztők azt is elmondták, hogy a döntéseink nem csak a személyes sztorit befolyásolják majd, de az egész világra hatással lesznek. Hogy az átélés teljes legyen, mind a mozgások, mind a mimikák modellezéséhez motion-capture-t használnak.

Kiemelték, hogy a végleges játék grafikája nem feltétlenül egyezik majd meg a tegnap bemutatott előzetesével, noha abban felhasználtak bizonyos modelleket, melyek visszaköszönnek majd a pályákon. Egy pár képet is kaptunk, hogy legyen miben gyönyörködnünk, amíg újabb infókra várunk:

A stúdió valamiért fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy a játékban nem lesz battle royale mód, illetve VR támogatást sem kap.

Ti várjátok már a S.T.A.L.K.E.R. 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)