Hirdetés

Új részleteket tudtunk meg a készülő Saints Row epizódról

|

A modern kor elvárásainak is eleget tesz a Saints Row sorozat rebootja.

Hirdetés

Sok játékosnak okozott örömet (és sok rajongót ki is ábrándított ugyanakkor), mikor bejelentették, hogy hosszú idő után visszatér a Saints Row sorozat, azonban nem teljesen úgy, ahogy régen megismertük. Akik a harmadik rész óta követik és szeretik a szériát, azoknak némileg furcsa lehet a viszonylag realisztikusabb környezet és karakterek, de azért az új részt sem kell félteni, így is tele lesz a sorozatra jellemző agymenéssel.

A fejlesztők most új részleteket árultak el a játékkal kapcsolatban. Elmondták például, hogy minden eddiginél részletesebb karakterkészítője lesz a rebootnak, amelyben még a hangok is kiemelt szerepet kapnak: 4 férfi és 4 női hang közül választhatjuk majd ki a számunkra legmegfelelőbbet.

Hirdetés

További fontos információ, hogy a sorozat legjobb autó testreszabását is elhozza az új Saints Row, a rommá tuningolt verdákat pedig el is menthetjük a saját garázsainkban. Ha megosztanánk valakivel az élményt, ez is lehetséges lesz a kooperatív mód által, cross-play támogatás azonban nem lesz a játékban.

A rebootban kis bűnözői csapatunk felemelkedését segíthetjük végig a bűn útján, így a sztori előrehaladtával a szereplők külseje is változik, végül pedig megszületik a The Saints.

A Saints Row megjelenés 2022. február 25-én várható PC (Epic Games Store) mellet jelenlegi és előző generációs konzolokra. Ti adtok neki majd egy esélyt, vagy elriasztott titeket a megújult koncepció?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)