Hirdetés

Készül egy vadonatúj RuneScape akció-szerepjáték

|

Nagyon úgy tűnik, hogy készül egy olyan játék a Jagex műhelyében, amelyet még nem jelentett be a csapat.

Hirdetés

Manapság talán már nem annyira népszerű a RuneScape, mint a 2000-es évek elején, de továbbra is elérhető egy modernebb és egy klasszikusabb változat az MMORPG-ből. Sőt, a jelek szerint a közeljövőben még egy címmel bővülhet a sorozat.

Hirdetés

Érdekes dolog olvasható a Jagex egyik fejlesztőjének, Nathan Richardssonnak a LinkedIn-profilján, ugyanis a fejlesztő executive producerként épp egy vadonatúj RuneScape akció-szerepjátékon dolgozik.

A csapat egyelőre még titokban tartja ezt a projektet, de Richardsson profilja alapján az új játékban is több játékossal együtt osztozhatunk majd a virtuális világon, szóval ha másban nem is, ebben mindenképp hasonlít majd a korábbi alkotásokra.

Ti játszotok még valamelyik RuneScape-pel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)