Hirdetés

Új Silent Hill bejelentéssel készül a Konami, de csak akkor fogsz örülni, ha igazán nagy rajongó vagy

|

A vállalat Twitteren osztott meg egy sejtelmes képet a horrorsorozat egyik jellegzetes szörnyéről.

Hirdetés

Régóta pletykálják, hogy a Konami egy új Silent Hill játékokon dolgozik, egyes források szerint a kiadó egy külsős stúdiót is bevont a projektbe. Hivatalos bejelentést sajnos az idei E3 alatt sem kaptunk, viszont úgy tűnik, hogy a Konami mégis nemsokára be fog mutatni egy alkotást, ami a Silent Hillhez kapcsolódik.

Hirdetés

A rajongók ezúttal újból elkezdték a horror franchise-hoz kapcsolódó elméletek gyártását egy Twitter-bejegyzésnek köszönhetően. A hivatalos Konami Shop osztott meg egy grafikát, amin a Red Pyramid Thing szerepel "coming soon...", vagyis "hamarosan..." felirattal.

Nyilvánvalóan új merchandise termékekről van szó, hiszen nem a Konami mint kiadó, hanem a webshop osztotta meg a bejegyzést, de sokan mégis elkezdtek reménykedni abban, hogy az új termék egy új játékhoz kapcsolódhat.

Néhány rajongó egyébként az Abandoned című horrort is a Silent Hill franchise-hoz kapcsolja, és arról sem mondtak le, hogy a Konamitól hangosan távozó Hideo Kojima dolgozik a folytatáson. 

Szerintetek mire utal a Konami Shop bejegyzése? Tényleg számíthatunk nemsokára új Silent Hill játékra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)