Hirdetés

Új single-player és multiplayer Dead By Daylight is készül, de a régi játék is rengeteg tartalmat kap

|

A Behaviour Interactive livestream keretében leplezte le a franchise-zal kapcsolatos terveit.

Hirdetés

Az évek során számos aszimmetrikus koncepcióra épülő multiplayer játékot láttunk nagy mellénnyel érkezni, majd pedig behúzott farokkal távozni, ám ahol az Evolve, a Friday the 13th: The Game, a Fable Legends, a Shadow Realms és a több elvérzett, a Dead by Daylight sikert aratott. A Behaviour Interactive immár hét éve tartja életben az alkotást, és köszönhetően az okosan megtervezett cross-overeknek, még fokozni is tudta annak népszerűségét.

A fejlesztők a közelgő évforduló alkalmából livestreamben mutatták be, hogy mi minden vár a rajongókra a nyolcadik évben: megkapjuk Nicolas Cage-et, belekóstolunk a sci-fi horrorba, és mint kiderült, egyjátékos élmény is készül.

Hirdetés

Az előttünk álló 12 hónap folyamán új fejezetekkel bővül majd a Dead by Daylight, ezek közül kettő kapcsolódik valamilyen licenchez, a maradék viszont teljes egészében a fejlesztők saját agyszüleménye. Az első kaland június 14-én veszi kezdetét End Transmission címmel, amiben egy idegen bolygón, dzsungelszerű környezetben (Toba Landing a térkép neve) kell megpróbálnunk életben maradni, miközben a Singularity nevet viselő, földönkívüli technológia által megfertőzött MI igyekszik velünk végezni. Az általa elhelyezett BioPodokon keresztül kémkedhet a többi játékos után, valamint oda is tud hozzájuk teleportálni. Kapunk egy új túlélőt is a technikus Gabriel Soma személyében, valamint a gyilkos trükkjeit ellensúlyozandó EMP-t.

Míg mi az új tartalmak felfedezésével leszünk elfoglalva, a fejlesztők finomhangolják a perköket, újrabalanszolják a térképeket, valamint lehetővé teszik, hogy botok vegyék át (a rossz netkapcsolat miatt vagy más okból) kieső játékosok helyét. Emellett pedig azon is dolgoznak, hogy az eredményeink mindenhova elkísérjenek minket, ha esetleg átváltanánk egy másik platformra.

Akit pedig a kozmetikai tartalmak hoznak lázba, az a közösség tagjaiból álló The Fog Collection, valamint a Bayonetta, a The Evil Within és a Ghostwire: Tokyo látványtervezője, Ikumi Nakamura dizájnjain túl az Iron Maiden és a Slipknot ihlette holmikra számítson.

Világos, hogy a Behaviour még nem kész elengedni a Dead by Daylight kezét, sőt éppen azon fáradozik, hogy új projektekkel gazdagítsa a franchise-t. Ennek érdekében összefogott a Supermassive Gamesszel (Until Dawn, The Quarry, The Dark Pictures Anthology), hogy tető alá hozzanak egy történetvezérelt, single-player alkotást. Ami pedig a multiplayer, azon belül is a PvE élményeket illeti, azokról egy másik játék gondoskodik majd, amiért a Midwinter Entertainment felel. Ennek a témája a hataloméhség lesz, és négyen játszhatjuk majd. De a Hooked on You című visual novelről sem feledkezett meg a csapat, épp azt fontolgatja, hogy elhozza konzolokra is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)