Hirdetés

Új Sonic játékon dolgozna a Yakuza franchise producere

|

Daisuke Sato szívesen venne részt a saját sorozata mellett egy másik nagy Sega IP munkálataiban is.

Hirdetés

A népszerű japán játéksorozat, a Yakuza legújabb darabja nemrégiben jelent meg a nyugati piacon, és a Yakuza: Like a Dragon is vélhetően sikeres lesz a széria korábbi címeihez hasonlóan. A fejlesztőcsapat Ryu Ga Gotoku Studio producere, Daisuke Sato viszont emellett egy másik hatalmas Sega franchise új játékainak fejlesztésében is részt venne.

Sato a Tojo Dodonak adott interjúban beszélt a témáról, amikor a Sega 60. évfordulós terveivel és ünneplésével kapcsolatban kérdezték. A producer elmondta, hogy a Sonic egy olyan IP, amin ezidáig még nem tudott dolgozni, viszont szívesen kipróbálná magát.

Hirdetés

Hozzátette, hogy szerinte a legtöbb embernek a Sega említéséről egyből a Sonic ugrik be először, hiszen jelentős franchise-ról van szó. Sonic játékot viszont valami egészen új, eddig nem látott stílusban készítene.

Részleteket sajnos nem osztott meg Sato az ötleteiről, de biztosan érdekes lenne látni néhány Yakuzából átvett ötletet a kék sündisznó világában. Ti milyen Sonicot tudnátok elképzelni Daisuke Sato gondozásában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)