Hirdetés

Új Splinter Cell jelenhet meg jövőre

|

Elvileg 2021-ben visszatérhet Sam Fisher, de nem biztos, hogy mindenki örül majd neki.

Hirdetés

Még tavaly röppent fel a hír, miszerint nem csak a Prince of Persia franchise-hoz, hanem az Assassin's Creedhez, illetve a Splinter Cellhez is érkezhet vadonatúj VR-játék, ami ráadásul a Facebook berkein belül készül. Nemrég pedig történt egy újabb fejlemény, ami alapján bizony egyre valószínűbbnek tűnik, hogy sokak kedvenc éjjellátós hőse tényleg vissza fog térni nemsokára.

Hirdetés

A színészként és szinkronszínészként is tevékenykedő Luca Ward számos Splinter Cell-játékban volt már Sam Fisher olasz hangja, és nemrég hozott egy jó hírt a rajongóknak. Állítása szerint ugyanis tényleg vissza fog térni a széria, aminek új része elvileg egy idei projekt lett volna, de jó eséllyel csak 2021-ben jelenhet majd meg.

Ha figyelembe vesszük a Ward által nyilatkozott dolgokat, illetve a korábbi facebookos hírt, akkor nagyon valószínűnek tűnik, hogy jövőre érkezik egy friss Splinter Cell, ami jó eséllyel VR-játék lesz. Nem biztos, hogy ennek minden rajongó örülne, de megfelelő fejlesztői munkával talán még valami jó is kisülhet a dologból.

Ti örülnétek, ha ilyen formában térne vissza a széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)