Hirdetés

Új State of Play jön a héten, de a PlayStation 5-ről nem esik szó

|

Ezen a State of Playen a PS5 helyett inkább a még idén érkező PlayStation 4 és PSVR játékokról mesélnek majd nekünk.

Hirdetés

Bár lélekben már mindenki az év végén esedékes generációváltásra készül, a Sony a jelek szerint nem szeretné, ha már most elfeledkeznénk a PlayStation 4 konzolokról és azok felhozataláról. Éppen ezért gyorsan összedobnak még egy olyan State of Playt is, ami a még érkező PS4-es, illetve PSVR játékokat helyezi a középpontba.

Hirdetés

Teljesen biztos, hogy nem a csütörtöki State of Playen fogják bejelenteni a PlayStation 5 konzolok megjelenési dátumát és pontos árazását, ugyanis a hivatalos közlemény szerint ebben az élő műsorban semmiféle fontos PS5-ös hírre nem érdemes számítani. A Sony digitális eseménye csak és kizárólag a PS4-es és PSVR felhozatalra koncentrál. Úgy tűnik, bőven van még mit villantania a japánoknak ezen a generáción, hiszen az adás várhatóan több mint 40 perces lesz. 

A következő State of Playre augusztus 6-án, azaz most csütörtökön kerül sor, hazai idő szerint este 10 órai kezdettel. Az adást a PlayStation hivatalos Twitch és YouTube-csatornáin nézhetitek majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)