Hirdetés

Új stúdiót alapított a BioWare egykori kulcsembere, Casey Hudson

|

A Mass Effect és Dragon Age játékok új felvigyázót kaptak, atyjuk pedig továbblépett.

Hirdetés

Casey Hudson közel húsz éven át dolgozott a BioWare-nél. 2014-ben mondott búcsút a csapatnak, majd 2017-ben vezérigazgatóként visszatért, hogy 2020 végén végleg elköszönjön a cégtől.

Volt munkahelyén Gary McKay töltötte be a posztját, és ő terelgeti tovább a Mass Effect és Dragon Age sorozatok jövőjét, Hudson pedig bejelentette, hogy mivel foglalatoskodott az elmúlt hónapokban.

Hirdetés

Megalapította új fejlesztőcsapatát Humanoid Studios néven. Máris dolgoznak első projektjükön, ami nem egy már ismert széria bővítése, hanem vadonatúj IP lesz. A csapat rendelkezik már pár munkatárssal, de keresnek újakat is különböző pozíciókra, a leendő csapattagok pedig rugalmas munkakörnyezetre számíthatnak, amely ötvözi a szokásos irodai módit az otthoni és távoli melóval. Hudson szerint a stúdió a fejlesztők kreatív szabadságának felszabadítására hivatott, jelentsen ez bármit is. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Érdekes módon a Dragon Age egykori vezető producerét, Mark Darrah-t nem nevezték meg a közleményben, noha Hudsonnal együtt távozott a BioWare-től. Darrah egyébként időközben saját YouTube csatornát indított, ahol fejlesztői tanácsokkal látja el a követőit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)