Hirdetés

Új stúdiót alapított a Just Cause franchise atyja

|

Ráadásul a jelek szerint Christofer Sundberg nem is kíván nagyon eltávolodni a műfajtól, amivel korábban már dolga volt.

Hirdetés

Christofer Sundberg az Avalanche Studios egyik társalapítója, és többek között neki köszönhetjük a Just Cause széria elindulását is, hiszen fontos szerepet töltött be az első rész fejlesztése során. Most pedig úgy tűnik, elérkezettnek látta az időt, hogy új vállalkozásba kezdjen, és talán már azt is meg lehet tippelni, hogy milyen kalandokra számíthatunk az új csapatától.

Hirdetés

Egy közleményből tudtuk meg, hogy Sundberg vadonatúj stúdiót alapított, ami a Liquid Swords nevet kapta, és Stockholmban található a székhelye. A hivatalos tájékoztatás alapján a csapat a nyílt világú akcióra és a robbanásokra fókuszál majd, amiből arra következtethetünk, hogy nem fognak túlságosan eltávolodni a Just Cause koncepciójától. Sőt, úgy tűnik, hogy több platformra is szeretnének fejleszteni a srácok, mivel a PC-k és az újgenerációs konzolok mellett a streaming eszközöket sem hagyják figyelmen kívül.

Ugyanakkor Sundberg leszögezte, hogy a Liquid Swords egy vállalkozás, nem egy játszótér a céltalan ötletek számára, szóval remélhetőleg tényleg sikerül valami olyasmit lerakniuk az asztalra, ami esetleg felveheti majd a harcot a Just Cause sorozattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)