Hirdetés

Új Superman játékötlet - egy kiégett hőssel

|

A Housemarque csapat neve keveseknek cseng ismerősen, ám ez változhat is akár a jövőben.

Hirdetés

Emlékszik valaki a Dead Nation című játékra? Érdekes kis zombis őrület volt, és ez az a cím, ami miatt ismerős lehet a Housemarque neve. A játék PS3 exkluzívként jelent meg, a finn fejlesztők pedig nem ültek a babérjaikon, hanem azonnal további terveket gyártottak a jövőre nézve. A Dead Nation 2-vel előállni nem lehetett túl bonyolult, viszont a hírek szerint erre nincs igény, így a kukában landolt. A következő álom egy Walking Dead játék lett volna, ám erről is lecsúsztak a srácok, hiszen ott van ugye a Telltale nagyszerű alkotása, és hamarosan FPS is jön belőle. Marad akkor a harmadik, ami egy Superman játék lesz/lenne/lett volna. Hogy ebből mi lesz, az még erősen kérdéses, mert néhány artworkön kívül semmi nem került nyilvánosságra. Elkezdődött egyáltalán a fejlesztés, aztán leállították? Vagy csak ez a néhány rajz létezik, a többi még csak az ötletgazda fejében van? A Housemarque elgondolása szerint amúgy az új Superman egy megfáradt, öregedő szuperhős lenne, aki már nagyon nehezen cipeli a világ bajainak súlyát meggörnyedt vállain. Alant néhány kép a "mi lett volna ha" kategóriából. Azért a Superman játékot még ne temessük, hátha.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)