Hirdetés

Új szellemekkel bővül a Phasmophobia, és átalakul az egyik legnagyobb pálya

|

A Kinetic Games egy friss bejegyzésben számolt be arról, hogyan szeretnék bővíteni a szellemvadászos játékot.

Hirdetés

Jól érzékelhető, hogy csökkent a kooperatív szellemvadászatot kínáló Phasmophobia iránti érdeklődés, ami némileg sajnos érthető is, mert a fejlesztők nem árasztanak el minket mostanában friss tartalmakkal. Ez viszont nem azt jelenti, hogy a csapat tétlenül ülne a babérjain. Sőt, nemrég be is számoltak nekünk arról, hogy mi mindenre készülhetünk a közeljövőben.

A Steamen megjelent bejegyzés alapján hamarosan tényleg kaphat egy kis vérfrissítést a Phasmophobia, és a fejlesztők is igyekeznek majd a Discordon kívül is tájékoztatni a játékosokat a tervezett újdonságokról. Elméletileg rövidesen befut a 0.6.2-es frissítés, amivel együtt bekerül egy új szellemtípus is, ám a csapat által megosztott kép alapján egyelőre csak találgatni lehet, hogy ezúttal milyen rémség vár ránk.

Hirdetés

A közeljövőben meg fog újulni az Asylum pálya, és elég nagy változásokon megy keresztül az elmegyógyintézet. A fejlesztők az alapoktól kezdve építik újjá az egészet, így a Sunny Meadows Mental Institution valamivel kisebb lesz ugyan, ám cserébe jóval egyedibb részeket kap. Még saját udvara és konyhája is lesz, és a közzétett képek alapján az ijesztő hangulatát is képes lesz megőrizni. 

Megújul egy kicsit a főmenüben található tábla, ugyanis minden szellemvadász megkapja a saját igazolványát, így tényleg úgy csinálhatunk, mintha hivatásosak lennénk. Még külön jelzések is lesznek, amiknek hála könnyen felismerhetjük például azt, ha egy fejlesztővel futunk össze valahol. Elvileg később testre is szabhatjuk ezeket a kártyákat, aminek lesz valami köze a különböző szinteket felvonultató Prestige-rendszerhez is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Discord mellett tehát már érdemes a játék Steam-oldalát is figyelni, ha kíváncsiak vagytok, mi zajlik a Phasmophobia háza táján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)