Hirdetés

Új szintrendszerrel bővül az Assassin's Creed Valhalla

|

Ha csukott szemmel aprítottad az ellenfeleidet a Valhallában, ez az opció újra izgalmassá teheti a csatáidat.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a tavaly novemberben megjelent Assassin's Creed Valhalla az utolsó olyan rész a sorozatban, amely a klasszikus formátumban jelent meg.

A Ubisoft a hónap elején elismerte, hogy a következő projekt már egy több korszakon átívelő, folyamatosan bővülő játék lesz, ami igen távol áll az eddig megszokott receptektől.

Ugyan az Infinityvel kapcsolatos pletykákat megerősítette a Ubisoft, azért a Valhalla kezét sem engedte még el a francia kiadó.

Hirdetés

Most például egy olyan rendszert jelentettek be a játékhoz, ami újra felpezsdítheti azokat a zónákat is, amiket korábban már csukott szemmel, hátrakötött kézzel takarítottunk ki.

A level scaling lényege, hogy egy ötfokozatú skálán nehezíthetjük egyes zónákban az ellenségek erejét, ezzel balanszoltabbá, vagy épp nehezebbé téve a harcokat. Hasznos funkció, hiszen a Valhallával kapcsolatban amúgy is sokaknak az volt a véleménye, hogy túl könnyű benne aprítani az ellenségeket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ha a játék kihívásaival nincs gondod, érdemes lehet lecsekkolni, hogy mit tartogat a Ubisoft a jövőben megjelenő Assassin's Creed DLC-kkel. Lesz mit csinálnunk az Infinity megjelenéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)