Hirdetés

Új szuperhősök nyomaira bukkantak a Marvel's Avengers bétájában

|

Könnyen lehet, hogy valamilyen formában She-Hulk, War Machine, és Kate Bishop is csatlakozik majd a csapathoz.

Hirdetés

A Marvel's Avengers PlayStation 4-es bétatesztjének fájljai között turkálva érdekes felfedezéseket tettek a szemfüles játékosok. Kiderítették ugyanis, hogy akadnak olyan Hero Cardok (gyakorlatilag játékbéli névtáblák), amelyek eddig még le nem leplezett karakterekhez kapcsolódnak. Egészen pontosan She-Hulk (a magyar fordítás szerint Amazon), Kate Bishop (a női Sólyomszem), és War Machine (azaz Hadigép) neve merült fel a friss nyomok kapcsán. 

Hirdetés

Mivel a Crystal Dynamics egyelőre nem osztott meg semmiféle információt a szóban forgó karakterekről, a sötétben tapogatózunk, és nem tudhatjuk, végül milyen szinten jutnak majd szerephez a játékban. Simán elképzelhető, hogy ingyenes DLC karakterként debütálnak majd, pontosan úgy, mint Sólyomszem és a PS-exkluzív Pókember. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy nem teljesen új hősökről van szó, mindössze a már bemutatott szereplők "alternatív verzióiról".

Gond nélkül el tudnánk képzelni valamiféle olyan megoldást, hogy Hulk karakteréből She-Hulk varázsolható (értelemszerűen képességei megmaradnának, kinézete és szinkronhangja viszont változna), míg Sólyomszem esetében Kate Bishop, Vasembernél pedig War Machine hívható elő alternatív kinézetként. Szerintetek melyik opció a valószínűbb?

A Marvel's Avengers bétatesztjéről már írtunk egy előzetest, ezt ide kattintva éritek el. A játék szeptember 4-én érkezik Xbox One-ra, PS4-re és PC-re, valamint Google Stadiára, később pedig a next-gen konzolokra is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)