Hirdetés

Új tartalmak érkezhetnek a Returnal világába

|

Twitteres követőit hecceli sokat sejtető üzenetekkel a Returnal alkotógárdája, amik lehet, hogy egy új DLC bejelentését készítik elő.

Hirdetés

Ahogy azt a legtöbb játék esetében megszoktuk, a Returnal fejlesztése sem ért véget a játék megjelenésével. A Housemarque például egy, a játékosok által hiányolt funkciót is beépített egy ingyenes frissítésben, de most úgy tűnik, hogy egészen új tartalmakkal is készülnek a közönségüknek.

Először a finn székhelyű stúdió saját Twitter-fiókján jelent meg egy rejtélyes fotó, amint egy tévéképernyő látható, rajta valószínűleg egy új helyszínnel, ami a Returnalben egyelőr még nem található meg.

Hirdetés

A képhez a rejtélyes "Atropos..?" felitatot fűzték a roguelike shooter alkotói, így az is megtörténhet, hogy egy teljesen új bolygóra látogatunk, de az is előfordulhat, hogy a főszereplő, Selene csak nem lesz benne biztos az új tájak láttán, hogy még mindig az alapjáték helyszínét szolgáltató planétán van.

Ugyanezt az üzenetet aztán megosztotta a játék egyik narratív dizájnere is, aki ezt a megjegyzést fűzte hozzá:

"Valami rendkívül lenyűgözőt vettünk ma filmre. Reméljük, hamarosan többet oszthatunk meg veletek!"

Ez alapján nem lenne meglepő, ha a Returnal új tartalmairól - legyen szó akár fizetős DLC-ről, akár ingyenes érkező új tartalomról - napvilágot látna egy előzetes, amire kiváló alkalmat nyújthat a december 10-én esedékes, és trailerekben mindig bővelkedő The Game Awards ceremónia.

Ti szívesen térnétek vissza a Returnalhez, vagy az azóta megjelent PS5-ös címek után annyira már nem vonz Selene kalandja?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)