Hirdetés

Új tartalmak érkeznek a Resident Evil 3 Remake-hez augusztusban

|

A Resistance multiplayer módban a Resident Evil 2 főhőseiként is játszhatunk majd a DLC-nek köszönhetően.

Hirdetés

Hamarosan új jelmezekkel és tárgyakat feloldó DLC-vel bővül a Resident Evil 3 Remake, illetve a Resistance mód is. A Capcom a pontos megjelenési dátumot egyelőre nem közölte, viszont a kiegészítő csomagok megjelenésére valamikor augusztusban számíthatunk.

Hirdetés

A kampányhoz kapcsolódóan a fizetős DLC-vel feloldhatóvá válik az összes olyan tárgy, amelyeket eddig a játékban gyűjtött pontokkal lehetett megszerezni. Ezek közé tartozik például Jill STARS öltözete és a munícióból soha ki nem fogyó rakétavető is. A Resistance multiplayer módhoz Claire Redfield vörös dzsekije és Leon Kennedy STARS ruházata lesz megvásárolható. A Resident Evil hivatalos Twitter-oldalán képeket is publikáltak a tartalmakról, ezeket alább láthatjátok.

A DLC-csomagok árazásáról egyelőre nincsen infó, várhatóan 3 eurós árcímkét kapnak majd, mint az eddig megjelent Resistance jelmezcsomagok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)