Hirdetés

Új tartalmakat és egy csomó változást hozott a New World első nagy frissítése

|

A játékosok vadonatúj fegyvertípust próbálgathatnak egy szintén vadonatúj ellenféltípuson.

Hirdetés

Nem volt problémamentes a New World megjelenése utáni időszak, de szerencsére úgy tűnik, hogy az Amazon Games fejlesztői igyekeznek minél hamarabb helyrerakni a felmerülő problémákat, és közben még új tartalmak gyártására is jutott idejük.

Élesedett is az MMO első nagyobb tartalmi frissítése, amit alaposan sikerült megtöltenie a stúdiónak. Az Into the Void egyik nagy újdonsága a Void Gauntlet fegyvertípus, ami gyakorlatilag egy sebzésre és támogatásra is egyaránt használható hibrid. Ezekhez a fegyverekhez is egyedi képességek társulnak, erősségüket pedig az Intelligence és a Focus tulajdonság befolyásolja. A hivatalos kommunikáció szerint csapatos küzdelmeknél kifejezetten jól jönnek a Void Gauntletek, amelyekkel ellenségeink kárára erősíthetjük társainkat.

Hirdetés

Új ellenfelek is érkeztek, méghozzá a Varangians nevű csoport lovagjai, akikkel Aeternum délkeleti részén találkozhatunk. A brigádot egy Lord Commander Attalus nevű fickó vezeti, és ehhez az ellenséges frakcióhoz is több ellenféltípus tartozik.

A fentieken túl is történtek még fontos változások, hiszen több helyen megszépült a világ, az utakon 10%-kal gyorsabban szaladhat karakterünk, és több küldetés is átalakításra került. Valószínűleg annak is sokan örülnek majd, hogy érkeztek új PvP-missziók, illetve különböző bónuszokat kapnak azok, akik a PvP-t bekapcsolva merészkednek ki a vadonba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végezetül az Amazon Games kijavított egy csomó hibát, módosított a fegyverek működésén, és olyan változtatásokat is kaptunk, amelyeknek hála jóval kényelmesebb a New Worldben tevékenykedni.

A patch újdonságainak listáját a hivatalos oldalon találjátok meg. Ti nyomjátok még a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)