Hirdetés

Új tartalmakat kap a Sekiro: Shadows Die Twice

|

Egy méretes frissítéssel köszöni meg a FromSoftware, hogy több mint ötmillióan vették meg a Sekirót.

Hirdetés

Tavaly márciusban jelent meg a FromSoftware legfrissebb játéka, mely nem a Dark Souls sorozatot bővítette, és úgy tudott újításokat bemutatni, hogy közben azért látszott rajta, kik állnak mögötte. Mind a kritikusok, mind a játékosok örömmel fogadták, aminek eredménye 5 millió eladott példány lett, és ennyitől már bármely fejlesztő és kiadó boldog lehet.

Hirdetés

Október 29-én érkezik egy ingyenes frissítés minden platformra, mely elhozza a Reflections of Strength funckiót, minek köszönhetően a végtelenségig küzdhetünk a már legyőzött bossokkal. Ezt a Sculptor's Idoloknál lehet indítani, ahogy a három új öltözék is innen lesz elérhető - kettőt az alább említendő kihívásokkal, egyet pedig a játék teljesítésével tudunk feloldani.

A Gauntlets of Strength az egyéletes kihívások neve, a Remnants pedig a passzív többjátékos komponens lesz: a játékosok a tutorialt követően legfeljebb 30 másodpercig rögzíthetik, amit csinálnak, üzenetet fűzhetnek mellé, és megmutathatják másoknak, segítve vagy hátráltatva őket. Amennyiben valaki más értékeli tettünket, vagy visszakapunk némi elvesztett HP-t, vagy egy Healing Gourd újratöltés jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)