Hirdetés

Új tartalmakat kap a Star Wars: Knights of the Old Republic 2

|

Az Aspyr újabb okot ad arra, hogy megjelenése után közel 18 évvel is újrajátsszuk a KotOR 2-t.

Hirdetés

A legtöbb Star Wars játékkal kapcsolatban kellemes emlékeket őrzünk, 2020-ban, nagy küzdelmek árán még egy top 10-es listát is összeállítottunk kedvenceinkkel, és természetesen nem hiányozhatott a felsorolásból a Knights of the Old Republic sem. A BioWare szerepjáték-sorozatának mindkét részét (vagy ha a The Old Republicot is idevesszük, mindhármat) nagyon szerettük, máig örömmel vesszük őket elő, és azt is értékeljük, hogy egyre több platformon nosztalgiázhatunk velük.

A Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords nemrég Switchre is megjelent, ehhez a változathoz érkezik hamarosan a The Sith Lords Restored Content DLC. 

Hirdetés

A korábban kivágott tartalmakból összeállított csomagban egy küldetés szerepel, melnyek során HK-47-et, a droidot irányíthatjuk, valamint végigjátszhatunk egy átdolgozott befejezést, új interakciós lehetőségeknek és dialógusoknak köszönhetően jobban megismerhetjük legénységünket, továbbá mindenféle új bónuszquestek és kihívások nyílnak meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sajnos az alapjáték mentései nem lesznek használhatók, aki a DLC tartalmait kívánja elérni, kénytelen lesz a nulláról kezdeni. A korábbi mentések nem vesznek kárba, a beállításokban kikapcsolhatjuk a DLC-t, és visszatérhetünk megkezdett játékmenetünkhöz. A csomag teljesen ingyenes lesz, és 2022 harmadik negyedévében élvezhetjük.

A rajongók egyébként a PC-s változatban már nagyon régen felfedezték ezeket a kivágott tartalmakat, egy mod segítségével elő lehet őket rángatni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)