Hirdetés

Új tartalmakat kaphat a The Outer Worlds?

|

A fejlesztők a Twitteren hívták fel a figyelmet arra, hogy új bejelentésekre készülnek, tehát joggal reménykedhetünk egy minőségi DLC-ben.

Hirdetés

Az The Outer Worlds remek időben érkezett ahhoz, hogy betöltse azt a vákuumot, melyet a Fallout 76 tragikusan pocsék minősége hagyott a szerepjátékok szerelmeseinek szívében. Úgy tűnik, hogy az Obsidiannak még maradt mesélni valója a kizsákmányoló nagyvállalatok rabságában tengődő galaxisról. 

Hirdetés

A stúdió a Twitteren hívta fel a figyelmet, hogy érdemes ellátogatni a frissített honlapjukra, ugyanis ott mindenféle érdekességbe futhat bele az egyszeri játékos. Ha megnyitjuk a The Outer Worlds weboldalát, akkor egy felugró üzenettel találjuk szembe magunkat, mely arról árulkodik, hogy hamarosan valami nagyobb bejelentés érkezik:

Érdekes, hogy vajon hogyan tudják majd folytatni a The Outer Worlds történetét, hiszen annak lezárása nagyban függött a játékos döntéseitől. Persze az Obsidian előtt még rengeteg lelhetőség áll, példának okáért a DLC koncentrálhat egy másik karakterre, esetleg játszódhat a fő sztoriszál előtt, vagy egy teljesen másik helyen. 

Reméljük, hogy az Obsidian képes hozni a kiegészítőben is a tőlük megszokott minőséget, mivel sokan lennénk, akik szívesen barangolnának még az általuk megalkotott színes csillagrendszerben. Ti milyen kiegészítőt látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)