Hirdetés

Új tartalommal jön a Warhammer 40k: Mechanicus konzolos változata

|

A kiváló PC-s taktikai RPG hamarosan konzolokra is megérkezik, ráadásul az eddigi DLC-kkel és teljesen új tartalmakkal felturbózva.

Hirdetés

A két évvel ezelőtt megjelent taktikai szerepjáték, a Warhammer 40k: Mechanicus akkoriban remek értékeléseket kapott, viszont megjelenése idején még csak a PC-s játékosok ugorhattak rá. Szerencsére ez hamarosan megváltozik, ugyanis a fejlesztők bejelentették, hogy a játék hamarosan jelen generációs konzolokra is megjelenik, ráadásul kibővített kiadásban.

Hirdetés

A PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is készülő kiadásban nem csak az eddig megjelent DLC tartalmak lesznek benne, de a fejlesztők elmondása szerint teljesen új boss fightok, új karakterek és új küldetések is helyet kapnak majd.

Emellett bekerül az Omnissiah Edition nevű kiadás összes extrája is, ami magába foglal egy új fegyvert, a soundtracket, egy artbookot valamint egy rövid történetet, ami kifejezetten a játék ezen kiadásához íródott. A Warhammer 40k: Mechanicus konzolos verziójának megjelenési dátuma július 17.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)