Hirdetés

Új teaseren a következő Call of Duty

|

Kiszakadt a pletykazsák, már egy rövid videó is felbukkant a Vanguardról.

Hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy a Warzone Season 5 frissítésében felbukkant fájlokkal lényegében biztossá vált néhány részlet Call of Duty széria soron következő epizódjáról.

A szivárgás alapján az új rész tényleg a korábban pletykált Vanguard címen fut majd, és a második világháborúba kalauzolja a játékosokat PC-n, Xbox One-on és Series X|S-en, valamint PS4-en és PS5-ön is.

Hirdetés

Most pedig itt egy újabb hírmorzsa egy néhány másodperces kedvcsináló képében, amit a brit youtuber MrDalekDJ osztott meg a Twitteren. A rövid videón kiszúrható "Merville" felirat arra utal, hogy a merville-i ütegért folyó csata helyszínét láthatjuk, amely a normandiai partraszállás egyik ütközete volt a britek és a német haderő között.

Ez pedig egybecseng egy júniusi jelentéssel, mely szerint a Vanguard a nyugati és a csendes-óceáni hadszíntereken fog játszódni. A VGC által megszellőztetett értesülés alapján a játék sztorija a modern értelemben vett különleges osztagok születését dolgozza fel, a rajtot  követően pedig a Warzone is kaphat egy teljesen új, csendes-óceáni világháborús térképet.

A DualShockers újságírója, Tom Henderson több forrásból is úgy értesült, hogy az új Call of Duty augusztus 19-én mutatkozik be egy Warzone-esemény keretében, ám az erről szóló tweetjét később törölte, ahogy azóta eltűntek az internetről a Warzone és a Black Ops Cold War frissítéséből kibányászott CoD: Vanguard artworkok is. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Akárhogy is legyen, a közelgő bemutatóig még kiderülhet egy s más, bónuszként pedig nézegethetjük a franchise hivatalos Twitter-fiókja és a fejlesztő Sledgehammer Games által megosztott mémeket, melyek a szivárgásokra és a pletykákra reagálnak:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)