Hirdetés

[MOZI] Új Terminator 4 infomorzsák!

|

Újabb információkat tudtunk meg a 2009-ben mozikba kerülő negyedik Terminator filmről. James Middleton, a Sarah Connor Chronicles producere beszélt az IGN-nek: többek között arról is, hogy a film eseményei a Terminator 3 után játszódnak.

Hirdetés

John Connor és Kate Brewster ismét szerepelnek benne, viszont a film nem lesz „számozva”, tehát hivatalosan nem Terminator 4, hanem egyszerűen Terminator és majd mellé írnak valamilyen alcímet. Miután a Terminator 3 után járunk (tehát nem valamilyen előtörténetről van szó, mint mondjuk a Star Wars-nál), ez mindenképpen egy érdekes döntés…

James Middleton egy érdekes filmes hasonlatot is megejtett a készülődő Terminator film és a Ben-Hur között: lesz egy új szereplő a filmben, akire úgy fog hatni John Connor, „mint Jézus Ben-Hurra”. Hmm… Azt viszont még nem tudni, hogy Nick Stahl és Claire Denes visszatérnek-e John és Kate szerepében, illetve a rendező is ismeretlen. A forgatókönyvet viszont ugyanazok a Michael Ferris és John D. Bracanto írják, akik az előző résznél is dolgoztak.A környezet egyébként poszt-apokaliptikus és ez csupán az első film egy új trilógiából.

A film magyar vonatkozása egyébként, hogy elvesztette magyar vonatkozását: már nem Andy Vajna és cége tulajdonában van a licenc, ugyanis eladta a Halcyon Company-nak.

0411t_1_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)