Hirdetés

Már készül a következő Test Drive Unlimited játék

|

A fejlesztőcsapat miatt azonban csak visszafogottan reménykedünk.

Hirdetés

2016-ban már kaptunk róla egy hírt, hogy feltámadhat a Test Drive széria, miután a Bigben Interactive megvásárolta a jogokat, azonban hiába teltek az évek, semmilyen bejelentés nem érkezett a kiadó részéről. Legalábbis eddig, ugyanis a The Bigben Group minden videojátékos érdekeltségét a Nacon brand alá szervezett, amelynek élére az a Benoit Clerc került, aki hasonló pozíciót töltött be a Bigben Interactive-nál 2012 óta.

Hirdetés

Clerc most a VentureBeatnek nyilatkozva árulta el, hogy az elmúlt években több stúdiót is felvásároltak: köztük van a Cyanide (akik éppen a Vampire the Masquerade-del vannak elfoglalva), a körökre osztott címekre szakosodott Rock Factory, a GreedFall-t készítő Spiders, a Warhammer Chaosbane-t jegyző Eko Software és a versenyjátékokra specializálódott Kylotonn Games is. Utóbbi kapcsán az interjúból derült ki, hogy ez a csapat dolgozik a Test Drive Unlimited széria következő fejezetén. A Kylotonn legfőképpen a WRC franchise-ról lehet ismert, amellyel kapcsolatban már sikerült megemberelniük magukat, de más munkáik (FlatOut 4: Total Insanity, V-Rally 4, TT Isle of Man) nem éppen acélosak.

Ti örültök az új Test Drive Unlimited hírének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)