Hirdetés

Új The Lord of the Rings: Gollum előzetesen kúszik a címszereplő a Végzet-hegye felé

|

A 2021-ben érkező játékban gyilkolni is tudunk majd Gollammal, de érdemes inkább osonva közlekedni.

Hirdetés

Gollum (avagy a magyar fordításaban Gollam) J. R. R. Tolkien világának egyik legkülönlegesebb szereplője, A Gyűrűk Ura univerzum egyik legismertebb lénye, jövőre pedig egy videojáték főhősévé is válik. 2021-ben érkezik ugyanis a The Lord of the Rings: Gollum, ami az alkotók ígérete szerint egy Prince of Persia játékelemekkel dúsított, lopakodásalapú játékot kapunk, amely erősen a narratívára épít.

Hirdetés

A legtöbb esetben gyilkolás nélkül kell majd átjutunk a Mordort benépesítő rondaságokon, de a jó öreg Gollamnak néha lehetősége nyílik arra is, hogy megölje ellenfeleit. Ez azonban cseppet sem egyszerű, és minden ilyen próbálkozás nagy veszélyt rejt magában, könnyedén nyakon csíphetnek minket. Gollam nem hasznél fegyvereket, de előszeretettel fordítja saját előnyére a környezetben fellelhető tárgyakat, ha ügyesek vagyunk, akkor így a halálba tudjuk vezetni a ránk vadászó ellent. 

Tilman Schanen narratív dizájner szerint sok ismerős arccal is találkozunk majd a kaland során, de erről még nem beszélhetett bővebben az amerikai IGN-nek adott interjújában. Erős történetet, alaposan kidolgozott narratívát ígérnek nekünk, maga a sztori pedig abban az időszakban játszódik, mikor a címszereplő kiszabadult a mordori fogságból - tudjátok, belőle szedték ki az orkok azt az információt, hogy az Egy Gyűrű a Megyében van Zsákos Bilbónál. 

Érkezett egy új CG előzetes is, érdemes ezt is megnéznetek. 

A The Lord of the Rings: Gollum valamikor 2021 folyamán jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)