Hirdetés

Új Tom Clancy játék?

|

Tom Clancy neve olyan népszerű játéksorozatokhoz kapcsolódik mint a Ghost Recon, a Rainbow Six vagy Splinter Cell. A mai napon egy új honlap jelent meg ami egy új Tom Clancy játékot sejtet.

Hirdetés

Egyelőre még nem tudni, hogy egy már meglévő sorozat új, formabontó részével, vagy egy teljesen új játékkal van dolgunk. Egyesek szerint viszont egy film rejtőzik a REV64 kód mögött. A weboldalon egy sebesült fickó arca látható ahogy éppen egy párnán fekszik és próbál visszaemlékezni, valószínűleg amnéziában szenved. A honlap jobb oldalán sejtelmes szövegek futnak, amiknek egyes részeire kattintva hang és némi videó formájában szűrhetünk ki új információkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)