Hirdetés

A Tom Clancy's univerzumba helyezett új játék bejelentése közelebb van, mint hinnéd

|

Csak azt nem értjük, hogy miért nem az E3 alatt történt meg a nagy leleplezés.

Hirdetés

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint a Ubisoft a holnapi nap folyamán egy új Tom Clancy nevével fémjelzett játékot fog bemutatni. Ugyan a Ubisoft előszeretettel vasalja minden FPS, TPS és stratégiai játékra a katonai és politikai thrillerekről elhíresült néhai szerző nevét, a rajongók már régóta várnak egy Ghost Recon vagy Splinter Cell folytatásra.

Hirdetés

A hivatalos debütáló videó magyar idő szerint holnap este 8 órakor indul majd az alább található linken, amit ha felkerestek, már most láthatjátok az új játék logóját, egy apró furcsasággal.

A Twitteren szereplő videónak is más a hangulata a korábban megszokottól, a Youtube-on felfedezhető borítókép alapján pedig egyesek már el is kezdték dekódolni a jeleket. Egy elmélet szerint például a kis rózsaszín "x" arra utalhat, hogy valamilyen crossover készül korábbi Tom Clancy's játékok szereplőivel. Talán épp a korábban kiszivárgott BattleCat az.

Ti milyen jellegű játéknak örülnétek a legjobban? Egyjátékos kampány vagy inkább valamilyen PvP érkezzen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)