Hirdetés

Új trailer vezeti fel a For Honor következő hősét

|

Csak jövőre érkezik új karakter a For Honor felhozatalába, de az új szezon, aminek a része, még a héten útjára indul játékbeli eseményekkel.

Hirdetés

Lehet, hogy a megjelenéskor sokan kételkedtek benne, hogy hosszú élet állhat a For Honor előtt, de a Ubisoft izgalmas akciójátéka azóta megtalálta a számára megfelelő üzleti modellt és közönséget is, így üzembiztosan zakatol előre a fejlesztés.

A következő szezon, amivel a montréali csapat várja a kaszabolás rajongóit, a Frozen Shore nevet viseli, amit egy új trailer vezetett fel.

Hirdetés

Ebben az előző szezon témáját adó vihar után egy pillanatnyi csendről ejt szót a narrátor, de ezt a rövid nyugalmat megzavarja egy egyelőre ismeretlen karakter, aki minden bizonnyal a szezonban bemutatkozó új hős lesz. A jégre futott hajóról leszálló harcos egy egészen kalózos kardot fog a kezében, így nem kizárt, hogy a törvényen kívül tengerészek ihlették a For Honor következő szezonjának újdonságát.

Őrá viszont még egészen sokat kell várnunk, ugyanis csak a szezon második frissítésében érkezik majd, ami 2022. január 27-én esedékes, és új páncélváltozatokat is hoz majd. Addig a For Honor karácsonyi eseményében és az új battle pass segítségével szerezhetünk új kozmetikai cuccokat december 9-étől, december 30-án pedig az újradolgozott Conqueror karaktert és a Dominion játékmód javításait próbálhatunk majd ki a Testing Grounds tesztszerveren. Január 15-étől és február 12-étől az e-sportolók szórakoztathatnak minket a Dominion Series két legújabb körében, az aktuális tervek szerint pedig február 17-én ezt egy újabb játékbeli esemény követi.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Akit egyébként részletesebben is érdekel, mi mindent finomhangoltak a játékmenet kapcsán a For Honor fejlesztői, annak a szezont indító frissítés patch note-jait, illetve a jövőbeli tartalmak kapcsán a Warrior's Den streamsorozat legutóbbi részét ajánljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)